TNT Taperiet 2024

Rockens eksplosive jubileumsfeiring: TNT og The Cocktail Slippers skaper magi på Tapperiet

Rockens vårkveld i Trondheim

Det var en vibrerende stemning i Trondheim denne våren, og på Tapperiet hadde Trondheim Stage arrangert en konsert som sendte bølger gjennom rockemiljøet i hele Trøndelag. Denne kvelden, den 23. februar, var scenen reservert for et ikonisk band – TNT, som feiret 40 år i musikkens verden. Som et ekstra krydder hadde de fått damene i The Cocktail Slippers som oppvarmingsband, og dette skulle vise seg å være et oppdagelsesøyeblikk for mange i publikum.

TNT Taperiet 2024
Dette var en cocktail av show, Magisk

The Cocktail Slippers: Rockens powerdamer

The Cocktail Slippers, et ekte rockeband fra Oslo, inntok scenen som oppvarming for TNT. Med sin energiske rock and roll har de et langvarig samarbeid med Little Steven Van Zandt, kjent fra Bruce Springsteen og E-Street Band. Da David Ricke fra Rolling Stone Magazine sammenlignet dem med Go-Go’s, men med en ekstra kant, ble det tydelig at disse damene hadde gjort et sterkt inntrykk. De har ikke ligget på latsiden det siste tiåret, og deres turnéliste inkluderer prestisjefylte steder som The Hard Rock i New York og The Cavern i Liverpool.

(Deler av denne informasjonen er hentet fra bandets egen hjemmeside: cocktailslippers.com)

En oppfordring til publikum: Opplev The Cocktail Slippers live

Å oppleve The Cocktail Slippers live er en opplevelse som ikke bør gå glipp av. Etter å ha vært vitne til deres sceneshow, er det en oppfordring som går ut til alle musikkentusiaster – hvis sjansen byr seg, må du ta den. Det var et show som ikke vil glemmes med det første, og det er tydelig at dette bandet trekker publikum med sitt store «S» av et show.

TNT Taperiet 2024
Rock and roll av klasse
TNT Taperiet 2024
Godt publikum oppmøte som skapte god stemning

TNT entrer scenen: Rutinerte rockere 

Etter den imponerende opptredenen fra The Cocktail Slippers, entrer TNT scenen, og det blir raskt klart at dette er rutinerte rockere. La oss ta en titt på historien til TNT for å forstå dybden av deres musikalske reise.

Historien til TNT er som en melodi av triumfer og utfordringer, formet av sterke rytmer og dynamiske skifter. Startet i 1982 i Trondheim, har dette norske hardrock/heavy metal-bandet satt dype spor i musikkhistorien. Fra det første albumet på norsk til internasjonale gjennombrudd, har TNT vist en magiskevne til å reise seg igjen etter pauser og besetningsendringer. Nå, som en del av Rockheim Hall of Fame i Trondheim, er det en anerkjennelse som speiler deres betydelige bidrag til norsk musikk.

Konserten som feirer reisen: TNT i Rockheim Hall of Fame

Kvelden på Tapperiet er ikke bare en feiring av TNTs 40-årige reise, men også en hyllest til deres plassering i Rockheim Hall of Fame. Dette er en ære som følger deres betydningsfulle bidrag til norsk musikk, og det er tydelig at publikum forstår viktigheten av dette øyeblikket. Denne kvelden er et kapittel i TNTs historie, men det er tydelig at dette er et band som ikke planlegger å stoppe med det første.

TNT Taperiet 2024
Tony og Ronni i magisk sammspill
TNT Taperiet 2024
Full sal og god stemning

Publikums reaksjoner: Magisk fra A til Å

Stående ved utgangen etter konserten, hører man folk uttrykke seg med begeistring. Setninger som «jeg har aldri hørt de spille bedre» og «Tony Harnell sang bedre enn noensinne» fyller luften. Det er tydelig at dette var TNT slik mange husker dem – full av energi, lidenskap og musikalsk dyktighet. De som var til stede deler minner og inntrykk, og det er en enighet om at dette var en magisk kveld fra A til Å

Oppsummering: En minneverdig rockeaften

For de som var til stede på Tapperiet denne våren, var konserten med The Cocktail Slippers og TNT ikke bare en feiring av musikkens historie, men også en påminnelse om rockens evige kraft. Fra The Cocktail Slippers’ energiske åpning til TNTs erfarne og kraftfulle opptreden, var dette en kveld som satte Trondheim på kartet for rockescener i Norge. Historien til TNT, som en melodi av triumfer, levde videre denne kvelden, og publikum forlot stedet med hjertene fylt av musikalsk magi.

TNT Taperiet 2024
Musikk historie ble skrevet denne kvelden

Comments are closed.