Kolstad - Pelister 06032024

Kolstad Håndball VS Pelister: Mer enn bare en kamp

Det var onsdag 6. mars, og Trondheims storstue var klar for en spennende kamp mellom Kolstad Håndball og Pelister. Til tross for at dette var den siste Champions League-kampen for sesongen for Kolstad, var stemningen høy. Med over 4000 tilskuere samlet i Trondheim Spektrum på Øya i Trondheim, var det en gylden mulighet for Kolstad å vise at håndball ikke bare er alvor og steinansikt, men også moro.

Kolstad - Pelister 06032024
Innsatsen var det ingenting feil med denne kvelden

Selv om veien til Champions League-finalen ikke ble realisert denne sesongen, var dette en anledning for Kolstad-spillerne å senke skuldrene og spille med glede. Dette var et øyeblikk for klubben å reflektere over sesongens innsats og se fremover mot nye utfordringer. Det skal sies at mannskapet i Rødt har bevist at de har noe og gjøre på en liga utenfor Norges grenser

Det virket som at Kolstad hadde en plan for kampen – ikke bare for å vinne, men også for å bli bedre kjent med motstanderen og lære de avgjørende knepene som kreves for å være blant de beste i verden. Klubben hadde allerede vist at selv et lite lag fra Sør-Trondheim kunne gjøre seg bemerket internasjonalt.

Kolstad - Pelister 06032024
Høyt flyver Kolstad sine spillere
Kolstad - Pelister 06032024
Motstanderens frustrasjon kom fram etter hvert

Til tross for suksessene, har media og enkelt personer noen ganger vært kritiske mot Kolstad. Negative historier har blitt trukket frem, men laget har stått sterkt gjennom motgang. Kolstad har vist at det er mer enn det som møter øyet, og lagets fremgang er et resultat av dedikasjon og hardt arbeid.

Kjeden er ikke sterkere enn sitt svakeste ledd, sies det. Etter kampen denne kvelden er det tydelig at Kolstad-kjeden er intakt og klar for videre suksess. Spillerne viste til tider en imponerende samhandling og beviste at de er mer enn summen av individuelle ferdigheter. Kolstad er mer enn bare spillerne på banen, og det virker som at Kolstad viser det ovenfor hver enkelt i systemet, for oss som er på utsiden virker det som at alle sammarbeider for og få prosjekt Kolstad til og virke å det er positivt.

Kolstad - Pelister 06032024
Sammarbeid er et bra ord i Kolstad fortiden
Kolstad - Pelister 06032024
Rampen er trofast

Kolstad’s supportere, kjent som «Sørsia», viste en utrolig støtte til laget ikke bare i denne kampen men de har vært stødig tilstede hele sesongen. Suksessen på banen denne kvelden bekreftet at båndet mellom laget og dets fans er sterkt. Spillernes gest om å hilse på fansen etter kampen understreket viktigheten av å gi tilbake til lokalsamfunnet og suporterne.

Mellom seire og tap, er det viktig å huske at spillerne er mennesker, ikke roboter. Kolstad har vist at de er et lag med følelser og lidenskap for sporten. Selv om de røyk ut denne gangen, har de bevist at de er sterke og klare for fremtidige utfordringer. Drømmen er starten for å legge planen for hvordan de kommer i mål, de vet at det er mulig man må bare finne nøkkelen.

Kolstad - Pelister 06032024
Selv om Kolstad sine spillere ikke var de høyeste så klarte de å vinne kampen
Kolstad - Pelister 06032024
Flyvere i Mål.....

Etter en overbevisende 34-27 seier denne kvelden, har Kolstad bevist for mange motstandere, fans og ikke minst seg selv at de vet hva de holder på med. Seieren var ikke bare et bevis på lagets ferdigheter, men også på deres evne til å håndtere presset og prestere på høyt nivå.

Selv om Kolstad røk ut denne gangen, har fansen og vennene av Kolstad håndball troen på at laget vil komme tilbake sterkere. Med støtten fra «Rampen» og dedikasjonen fra både spillere og støtteapparatet, er Kolstad klare for å kjempe videre.

Evig tro til Dovre faller, og Kolstad vil fortsette å imponere og inspirere håndballverdenen.

Kolstad - Pelister 06032024
Banjo Kalle og Rampen på banen er kjerkommen

Comments are closed.