Ducati road show 2024

Ducati Roadshow på Tunga: En smak av sommer på to hjul i Trondheim

Sommeren har endelig ankommet Trondheim, og med den kom også Ducati sitt Roadshow til Ducati Eberg Motor på taket av Tunga. Tirsdag 21. mai var det duket for en fest for alle motorinteresserte, med muligheten til å prøvekjøre årets nyheter fra Ducati og handle klær til enhver smak.

Ducati road show 2024
Folket var fornøyd

Årets nyheter i fokus

Midt i arrangementet sto de nyeste modellene fra Ducati i rampelyset. Uten tvil var Desert X Rally og Hypermotard 698 de store stjernene, og ventetiden for å prøve dem var betydelig. MTS Rally, en robust og eventyrlysten maskin, vakte også interesse blant de som ønsket å teste den. Diavel V4 og en oppdatert Scrambler Icon var også tilgjengelige for prøvekjøring.

For de som lengtet etter nostalgi, var Monsteren til stede. Denne modellen var en drøm for mange i sin tid og vekket interessen både hos unge og eldre besøkende.

Ducati: En lang historie med innovasjon

Ducati, etablert i 1926, har en lang og stolt historie preget av innovasjon og dristige designvalg. Gjennom årene har de tatt både gode og dårlige grep, men har alltid lært av sine feil. I dag tilbyr de et bredt utvalg av sykler som appellerer til et vidt spekter av førere. På Tunga i Trondheim er det ikke mindre to Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, disse super maskinene skulle det i utgangspuktet bare komme en av til Europa, men her i Trondheim står det altså to stykker, så er du på tur igjennom så anbefaler jeg å stikke hodet inn å se på disse for dette er spesielt.

Ducati road show 2024
Trondheim har noen sjeldene godbiter også
Ducati road show 2024
Dekk sparking var det litt av

En dag for samhold og glede

Ducati Eberg sørget for god stemning med pølser og drikke til de besøkende. Dagen ble preget av dekksparking, meningsutvekslinger og et godt samhold blant mc-folket. Det var gledelig å se at antallet kvinnelige besøkende er økende på slike arrangementer, noe som tyder på at mc-kulturen i Trøndelag blir stadig mer inkluderende.

En vellykket begivenhet

Med et bredt spekter av deltakere, fra unge til gamle, kvinner og menn, var det tydelig at mc-livet i Trøndelag er i god form. Mange besøkende var innom for å prøve nye sykler og bli kjent med en ny forhandler. Arrangementet ble godt motatt, hele dagen var preget av hyggelig atmosfære og et bredt utvalg av sykler å teste.

Ducati road show 2024
Alle ut i sola med mat
Ducati road show 2024
Martin Moflag Georgsen i "nøkkel" kiosken trivdes i skyggen

En lovende motorsykkelsesong

Ducati Roadshow var ett perfekt arrangement i ett perfekt vær. Med engasjerte besøkende, fornøyde arrangører og et bredt utvalg av spennende sykler, ser det ut til å bli en sommer full av fart og moro på to hjul.

Redaksjonen ønsker alle en riktig god sommer og minner om å kjøre trygt.

Comments are closed.