Siste kampen kolstad 23/24

Kolstad vinner REMA 1000-ligaen i en dramatisk finale!

Sommeren har handlet om mer enn bare varmegrader i Trondheim, for Kolstad Håndball har Sesongen 23/24 budt på både humper og utfordringer, men laget har vist styrken sin når det virkelig stormer. Det virker som at Rampen våkner når det virkelig gjelder. Kolstad har hatt utenom sportslige utfordringer å dette har endel presse klart og hause opp. Daglig leder i Kolstad Jostein Sivertsen som har vært der i en årrekke. virker og være rett mann på rett plass for når det stormer rundt han og pressen hauser opp ting sitter han i ro i båten. Det er noe med roen i organisasjonen til Kolstad i motsettning til andre klubber, her bygges menneskene i organisasjonen opp i steden for og byttes ut når ting blir tungt. Her virker det som at mange andre idretts organissasjoner kan lære noe.

29. mai var en dag som Kolstad skulle vise seg og ha en organisasjon som virkelig sto sammen, både spillere, trenere, støtteaparat og ikke minst Suportere, det var utsolgt og røde tribuner. I en nervepirrende finale mot Elverum, kjempet begge lag for seieren. Etter full tid sto det uavgjort, og det ble klart for to nervepirrende ekstraomganger. Når en kamp uansett idrett går mot ekstra omganger å den som vinner kan virkelig vinne gull og grønne skoger, ja da blir det plutselig alvor.

Siste kampen kolstad 23/24
Innsatsen viste at dette var avgjørende
Siste kampen kolstad 23/24
Jostein Sivertsen har stått stødig vak Kolstad prosjektet

Kolstad startet kampen best og tok en tidlig ledelse. Men Elverum kjempet seg tilbake og holdt hjemmelaget under press. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og det var ingen tvil om at dette var en kamp for de mentalt hardføre. Elverum hadde noen meget gode kontringer men likevel klarte Kolstad og holde nærvene i sjakk og følge på.

I den første ekstraomgangen tok Elverum ledelsen, men Kolstad svarte raskt. Lagene byttet på å score, og det var først i den andre ekstraomgangen at Kolstad klarte å dra fra. Med en sterk prestasjon fra Sigvaldi Gudjonsson, sikret de seg seieren med 34-30. Man kunne kjenne på engergien i hallen at nå gjaldt det, det er lenge siden man har sett en kamp hvor engasjementet fra Tromme gjengen til Kolstad har vært så til de grader skrudd opp.

Siste kampen kolstad 23/24
Bekymrete rynker midtveis i kampen
Siste kampen kolstad 23/24
(77) Abelvik fikk seg en trøkk

Dette betyr at Kolstad er vinnere av REMA 1000-ligaen og sikrer seg en plass i Champions League neste sesong. Elverum må ta til takke med sølvmedaljen, men de kan være stolte av innsatsen de har lagt ned gjennom hele sesongen. Elverum har vært tøffe motstandere når Kolstad har møtt de og at de virkelig har satt en støkk i Kolstad noen ganger har de vist. Nå er det vinneren av kampen som får poengene og det var akkurat de poengene kolstad var ute etter.

Tobias Grøndahl, som spilte sin siste kamp for Elverum, oppsummerte kampen slik: «Det er ordentlig tungt. Vi spiller oss fortjent til muligheten etter ordinær tid, men vi møter verdensklassespillere over hele linjen. Jeg er stolt og fornøyd med gjengen.» Nå skal det sies at neste sesong er han på motsatt side av banen, han spiller da for Kolstad.

Siste kampen kolstad 23/24
Grøndahl ofret mye for å komme til mål
Siste kampen kolstad 23/24
Sørsia suportene fikk testet hjerte i denne kampen

Kolstads seier er en fortjent belønning for en hardtarbeidende sesong. De har vist at de er et av de beste lagene i Norge, og vi kan glede oss til å se dem i Champions League neste sesong.

Dette var bare noen høydepunkter fra kampen. For en mer detaljert rapport, kan du lese mer på handball.no.( Lenke under her)

Gratulerer med seieren, Kolstad!

Siste kampen kolstad 23/24
Da har Elverum innsett tapet

Comments are closed.