NEON 2024

NEON 2024: En eksplosjon av glede og musikk i Trondheim

NEON-festivalen 2024 har runget ut sitt siste ekko, men etterklangen av jubel og glede fortsetter å vibrere i gatene i Trondheim. I løpet av tre magiske dager forvandlet EC Dahls Arena seg til et episenter for musikkglede, og beviste nok en gang hvorfor Trondheim fortjener tittelen som Norges konsert «hovedstad».

Trondheim Stage setter standarden – En hyllest til rockens kraft og mangfoldet i norsk musikk

Trondheim Stage satte en høy standard i år. Først Trondheim Rocks, som fylte luften med tunge gitarriff og energisk rockemusikk, og deretter NEON med et bredt spekter av artister fra både Norge og utlandet. Dette bekrefter at Trondheim Stage har et unikt konsept og meget gode planleggere som appellerer til et bredt publikum.

NEON 2024
KAKKMADAFAKKA hadde publikum i sin hule hånd
NEON 2024
06 BOYS slo godt ann i sola på EC Dhals

Fredag: En eksplosjon av energi og trøndersk talent – Lokale helter og internasjonale stjerner

Fredagens program var en eksplosjon av energi og trøndersk talent. 06 Boys fra Molde satte stemningen med et forrykende show som fikk publikum i gang. Kjartan Lauritzen fra Balestrand trollbandt publikum med sin karismatiske sceneopptreden og fengende melodier. Han er et talent som fortjener oppmerksomhet, og NEON var en perfekt plattform for å vise frem hans talent til et bredt publikum.

Loreen og Jason Derulo leverte begge energiske konserter som fikk publikum til å danse og synge med. Men høydepunktet var uten tvil Matoma, som eksploderte scenen med et lys- og pyroshow av episke proporsjoner. Hans energiske sceneopptreden og fengende musikk skapte en uforglemmelig atmosfære, og beviste at en gutt fra Flisa kan komme langt bare han har talent og vilje.

NEON 2024
MATOMA SHOW anno 2024
NEON 2024
GLede blant de som kom først til barikadene

Lørdag: En hyllest til talent, legender og trøndersk stolthet – Gamle favoritter og nye stjerner

Lørdagen var en hyllest til både talent og legender. William Gamborg trollbandt publikum med sin unike blanding av musikk og sceneshow, og Kakkmaddafakka skapte en uforglemmelig fest stemning. Men det var uten tvil Astrid S som kom «hjem» som fylte scenen med mest energi og kjærlighet. Det var nok ekstra spesielt for henne å opptre i sin hjemby. Hennes trønderske stolthet skinte gjennom i hele konserten, og publikum elsket det.

Kaizers Orchestras triumferende avskjed – En magisk kveld i Trondheims historie

Kaizers Orchestras konsert var et høydepunkt for mange. De «døde» i 2013 å  gjenoppsto i 2022 etter mange rykter om at de skulle «vekkes» til liv igjen og leverte en comeback-turne som sendte publikum i ekstase. 82.000 billetter solgt på 14 minutter er et testamente til bandets popularitet og den magiske atmosfæren de skaper. Deres triumferende avskjed som siste band på NEON 2024 var en emosjonell opplevelse for både band og publikum, og det var en perfekt avslutning på en festival som hyllet norsk musikk og kultur.

NEON 2024
KAIZERS ORCHESTRA var lørdagens finale
NEON 2024
Punktum finale for NEON 2024

En avslutning med fyrverkeri og forventninger – En feiring av musikk og fellesskap

Etter Kaizers Orchestras avskjed ble NEON 2024 avsluttet med et spektakulært fyrverkerishow. Det var en vakker og emosjonell avslutning på en festival som hadde alt: talentfulle artister, et engasjert publikum, og en magisk atmosfære.

NEON 2025: Hva kan vi forvente? – Spørsmålet på alles lepper

Med Bryan Adams på vei til Trondheim gjennom Trondheim Stage, er det ingen tvil om at byen har mye å glede seg til i fremtiden. Vanebo og co. har vist at de kan lage en festival av høy kvalitet, og vi kan forvente enda mer spennende artister og opplevelser i 2025.

Har du tenkt deg til NEON 2025? – En uforglemmelig opplevelse venter på deg

Etter den utrolige suksessen til NEON 2024, er det ingen tvil om at festivalen vil fortsette å vokse og tiltrekke seg enda flere besøkende

NEON 2024
Når selv Brannvesene danser med må det jo være bra

Comments are closed.