Trondhjems racing klubb 2023

Motorsportens innsats på Heggstadmoen: Trondhjem Racing Klubbs Klubbstevne 2023

Lørdag den 7. oktober ble Heggstadmoen utenfor Trondheim forvandlet til et pulserende senter for adrenalinfylt moro. Det var MK Trondhjem som hadde satt i gang klubbstevnet, og selv om værgudene på vanlig vis sloss om Trøndelags oppmerksomhet, var det en gruppe entusiastiske deltakere som var fast bestemt på å konkurrere på hjemmebane, uansett vær.

Hvert tiende minutt fikk vi oppleve en ny årstid, men utrolig nok var det ikke et eneste surt ansikt å se, verken på eller utenfor banen. Det er slike øyeblikk som virkelig illustrerer den bemerkelsesverdige holdningen til MK Trondhjem og deres medlemmer. Dette er en klubb som ikke lar seg stoppe av trøblete vær – de elsker motorsport, og det skinner igjennom i hver aktivitet de organiserer.

Mens vi venter på åpningen av det som lover å bli Norges mest imponerende anlegg i Skaun, er Heggstadmoen faktisk en ganske så god plass å være. MK Trondhjem har allerede bevist at de er i stand til å skape et mekka for motorsport i Skaun, og når det står 100% ferdig, vil det uten tvil bli et av Nord-Europas mest imponerende anlegg.

Men la oss vende blikket tilbake til Heggstadmoen, der vi kunne se syvåringer som veltet i en masse som best kan beskrives som en blanding av slush og sement uten herding. Likevel, med et smil på ansiktet og en ubøyelig beslutning, reiste de seg og fortsatte å kjøre som om ingenting hadde skjedd. Dette er akkurat det MK Trondhjem står for – en ukuelig holdning og en lidenskap for motorsport som smitter over på alle som deltar.

Selvfølgelig, på et høststevne, kunne man forvente seg en deilig bålpanne og fristende kaker i kiosken. Dette var en selvfølge, og både ivrige foreldre og deltakere satte pris på de herlige forfriskningene. 

Men la oss skifte fokus for et øyeblikk og trekke frem en morsom liten detalj: vaskemaskinene i Trondheim. For etter en dag på Heggstadmoen hadde sikkert en rekke vaskemaskiner rundt om i byen fått en skikkelig utfordring. Du har kanskje hørt reklamene om rene klær etter en vask – vel, her var det en gyllen mulighet for dem å bevise seg!

Når vi snakker om motorsport, kan det være mye å si om tiltakene kommunen gjør, eller ikke gjør, for å støtte sporten. Imidlertid er MK Trondhjem et strålende eksempel på en klubb som ikke gir opp. De satser stort på å utvikle unge talenter, og det er tydelig at de ikke lar seg stagge av hindringer. Om noen år vil vi sannsynligvis se flere unge talenter fra Midt-Norge gjøre seg bemerket nasjonalt og internasjonalt. Dette skyldes ikke bare kommunen eller staten, men først og fremst klubbene som MK Trondhjem, som gir barn og ungdom muligheten til å utforske og mestre en individuell idrett som kan føre dem langt på veien.

Vi takker for muligheten til å delta i dette fantastiske miljøet og ser frem til å komme tilbake om sommeren når Midt-Norges største motorsportarena åpner dørene. La oss være stolte og ikke nøle med å kalle en spade for en spade. Motorsportens magi lever videre i Trondhjem Racing Klubb.

Comments are closed.