Nidaros Kvinner brillierer i avslutningen av Bambusa-ligaen i Leangen ishall

Nidaros Kvinner avsluttet sesongen 23/24 i Bambusa-ligaen på en imponerende måte, og Leangen arena var vitne til de siste hjemmekampene mot Storhamar helgen 9.-10. mars. Iskrigerne fra Trondheim har vist seg som gode motstandere gjennom sesongen, og de siste kampene var intet unntak, preget av engasjement, målrikt spill og imponerende ferdigheter.

Lørdagens kamp ble en intens duell hvor Nidaros Kvinner trakk det lengste strået, seier 4-3. Laget viste styrke gjennom imponerende skuddstatistikker med hele 44 skudd mot Storhamars 30. Den første og tredje perioden utmerket seg med både skudd og mål, og selv om Storhamar fikk inn et mål i den andre perioden, viste Nidaros damene sin styrke med 12 skudd på mål. Resultatet ga en rettferdig refleksjon av lagets offensive potensiale.

Nidaros - storhammar 2024
Mange store muligheter for storhamar men den gang ei
Nidaros - storhammar 2024
Ingen skal si at jenter ikke slåss... På isen

Søndagens kamp var en overlegen triumf for Nidaros Kvinner, som vant 5-3 mot Storhamar. Til tross for kun to i mål forskjell, viser skuddstatistikken på 50-49 til Nidaros at laget taklet presset og opprettholdt et sterkt angrep. Damene viste nok en gang sin vilje og evne til å prestere på høyt nivå, og de avsluttet serien med en god seier.

Med en femteplass i Bambusa-ligaen for sesongen 23/24, har Nidaros Kvinner mye å være stolte av. Målscoringsforskjellen på 63-80 gir rom for forbedring, men laget har vist at de har nøklene til å konkurrere på et høyt nivå. Potensialet til Nidaros damene er tydelig, og det blir spennende å se hvem som vil utgjøre laget i den kommende 2024-2025 sesongen.

Nidaros - storhammar 2024
Pucken fant vegen mellom mål stengene til Storhamar
Nidaros - storhammar 2024
Ishockey - Mye skjer på kort tid

Med en ny sesong foran seg starter alle lag på null, og det er spennende å se hvilke utfordringer Nidaros Kvinner vil møte og hvordan de vil utvikle seg. Å finne veien gjennom utfordringene kan være krevende, men lagets imponerende innsats gjennom sesongen indikerer at de er klare for oppgaven.

Hvem som vil stille på isen i neste sesong er fortsatt usikkert, men Nidaros damene har allerede vist at de har potensiale til å nå nye høyder.

Det er dessverre en realitet at dameidretten ikke alltid får den oppmerksomheten den fortjener i media. Med ishockey- og håndballsesongene snart over og fotballen som tar over publikumsinteressen, håper vi at mediene i Trøndelag vil rette fokus mot andre idretter, spesielt dameidretter, i den kommende 2024-2025 sesongen.

Nidaros Kvinner har vist seg som sterke ambassadører for ishockeysporten, og det er på tide at deres innsats blir behørig anerkjent.

Nidaros - storhammar 2024
Fart og spenning på Leangen Ishall
Nidaros - storhammar 2024
Dedikerte spillere og støtte aparat er viktig for å få dette til

Vi ønsker Nidaros Kvinner lykke til i kvartfinalen mot Vålerenga å går det bra så seiler de trønderske kvinnene til play off-kampene på Lillehammer, og vi ser frem til å se dem enda sterkere tilbake i neste sesong. De har ikke bare bevist seg som kompetente utøvere, men også som et sammensveiset og dedikert lag. Trondheim kan være stolt av sitt damelag, og det er håp om at media vil se det store potensialet som finnes innenfor ishockey og dameidrett i byen. Nidaros Kvinner er på vei mot suksess, og vi gleder oss til å følge deres reise i tiden som kommer.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *