Gull kampen Kolstad mars 24

Kolstad håndball tar seriegullet hjem til Kolstad Arena!

Kolstad Håndball har gjennomgått en sesong preget av harde kamper, både seire og tap, med utfordringer både på og av banen. Men dypt inne i organisasjonen, med Kolstad Arena som sitt hjerte, har troen på prosjektet stått fast. Til tross for motgang har de stått sammen, og gitt tilhengerne på Sørsia både gode og utfordrende øyeblikk. Supporterne har vist at laget kan klare det når alle drar i samme retning.

Gull kampen Kolstad mars 24
Håndtering av motstandere kalles dette

Trener Gomo har vekslet mellom oppgitthet og glede, men hver ny dag har vært en ny mulighet til å nærme seg målet. Den 23. mars ble det arrangert en kamp som skulle vise seg å bli langt mer spennende enn nødvendig for tilskuerne i Trondheim Spektrum. Med uavgjorte resultater nesten hvert femte minutt, ble spenningen uutholdelig i en kamp som skulle vise seg og bli avgjort på «målstreken».

Når vi nå ser tilbake på Kolstads sesong, har den vært fylt med triumfer mer enn nederlag. Som tidligere mental trener for idrettsutøvere, er det inspirerende å se den positive energien som gjennomsyrer organisasjonen, og som lett smitter over på spillerne. Hvordan dere har klart det, vet jeg ikke, men fortsett med det.

Gull kampen Kolstad mars 24
Kolstad kan å holde motstandere under kontroll
Gull kampen Kolstad mars 24
Lyse ble stoppet optil flere ganger

Kolstad-fansen har det klinngende navnet: Sørsia Suporterklubb og har dannet en Facebook-gruppe kalt «Medlemmer av Sørsia Supportergruppe», og jeg vil oppfordre de som ennå ikke er medlemmer til å melde seg inn og bli en del av fellesskapet.

Seriegullet er nå endelig hjemme i Kolstad Arena, et bevis på styrken i samholdet og troen på prosjektet. Gratulerer til Kolstad Håndball med en fantastisk sesong og en velfortjent triumf!

Dette ser ikke bare ut som en seier for Kolstad Håndball alene, men som en seier for hele samfunnet på sørsiden av Trondheim og for alle som har støttet laget gjennom tykt og tynt. Det er et bevis på at hardt arbeid, dedikasjon og tro på seg selv kan føre til store ting. Denne sesongen har også bevist en ting, rett folk på rett plass når stormen står på er viktig, derfor en stor honør til Jostein Sivertsen takk for at du ikke har vist tvil på prosjektet.

Gull kampen Kolstad mars 24
Det var til tider vanskelig og finne "hull" i veggen
Gull kampen Kolstad mars 24
Her var det bare å statse på.

Seriemesterskapet er ikke bare et symbol på suksess på banen, men også av lederskap, samarbeid og utholdenhet, at ledelsen i Kolstad håndball ledet av . Det er historien om et lag som aldri ga opp, selv når oddsene var imot dem. Det er en historie som inspirerer ikke bare håndballentusiaster, men alle som drømmer om å oppnå noe stort.

Gjennom denne 23/24 sesongen har Kolstad Håndball vist verden at de er en kraft å regne med, og at de er klare til å ta på seg nye utfordringer i fremtiden. Vi ser frem til å se hva fremtiden bringer for dette fantastiske laget og ønsker dem all mulig suksess i kommende sesonger.

Gull kampen Kolstad mars 24
Veggen til motstanderen var til tider full av folk
Gull kampen Kolstad mars 24
Spenstig håndtering av kolstad spillerne var det til tider

Til slutt vil jeg igjen gratulere Kolstad Håndball, spillerne, trenerne, støtteapparatet og alle involverte med denne utrolige prestasjonen. Dere har vist hva som er mulig når man jobber hardt og tror på seg selv. La denne seieren være et springbrett til enda større suksess i fremtiden!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *