Kolstad - Halden 2024

En spenningfylt kamp mellom Kolstad og Halden

Den 14. april var Kolstad vertskap for Halden i Kolstad Arena, og det som skulle være en vanlig håndballkamp ble fort en nervepirrende opplevelse for tilskuerne denne søndagen. Med muligheten til å kvalifisere seg for Champions League neste år på spill, visste begge lagene at dette var en kamp de ikke kunne undervurdere.

Kampen startet jevnt, og det var tydelig at begge lagene var sultne etter seier. Til pause sto det 15-15 på tavlen, og det var vanskelig å spå hvilken vei kampen ville ta. En spesiell observasjon var at flere nøkkelspillere ikke var til stede på banen denne kvelden for Kolstad. Men dette åpnet opp for nye muligheter og strategier, og det tok ikke lang tid før Kolstad viste hva de var laget av.

I andre omgang så vi Kolstad ta kontrollen over kampen. Med imponerende angrep og solid forsvar klarte de å dra fra Halden. Når dommeren blåste av kampen, sto det 33-24 til Kolstad på tavlen. Det var tydelig at laget hadde et enormt potensiale, og spillerne viste at de kunne ta ansvar når det trengtes som mest.

Denne seieren var ikke bare et bevis på Kolstads evne til å spille på et høyt nivå, men det var også et steg nærmere å bli en del av Champions League neste år. Med en så overbevisende seier har Kolstad vist at de er et lag å regne med i håndballverdenen, og det er ingen tvil om at de vil være høyt på listen over kandidater til nye Champions League-kamper i Trondheim Spektrum.

Vi ser frem til å følge Kolstads reise videre i håndballverdenen og håper på flere spennende kamper som denne!