NM 4. Runde Crosscart

4. NM- og NC Runde i crosscart på Bollansmoen Motorsportsenter

12. og 13. august var jeg tilstede på 4. NM- og NC Runde i crosscart på Bollansmoen Motorsportsenter. Det var en spennende helg med 83 påmeldte til konkurransen, mange av dem unge og lovende utøvere med stort potensial.

Crosscart er en slags gokart som er påmontert større hjul, fjæring og velte bur slik at den kan kjøres på rallycross- og bilcrossbaner. Det gir føreren en enorm fartsfølelse selv i moderate hastigheter. Crosscart er en spennende sport som kombinerer elementer fra både gokart og rallycross, og gir utøverne mulighet til å vise frem sine ferdigheter på banen.

Været var litt ustabilt med litt regn på lørdag, men ellers var det sol og gode temperaturer for publikum. Selv om crosscart kanskje ikke er den mest kjente motorsportgrenen, og det var litt slunkent rundt banen, så la ikke det en demper på stemningen blant utøverne som ga alt de hadde.

Det var imponerende å se de unge førerne i aksjon, og jeg tror vi kommer til å se mange av dem gjøre det bra i fremtiden. Crosscart er en spennende sport som fortjener mer oppmerksomhet, og jeg vil anbefale alle som er interessert i motorsport å ta en titt på denne grenen for å lære mer.

Alt i alt var det en flott helg på Bollansmoen Motorsportsenter, og jeg gleder meg allerede til neste runde av NM- og NC i crosscart.

Comments are closed.