Halooween konsert

Halloween-konsert med Trønderske artister på Tapperiet i Trondheim

Halloween-konserter er alltid en spennende opplevelse, og Tapperiet på gamle E.C. Dhals i Trondheim skuffet ikke denne gangen. Arrangert av Makaløs Event, denne konserten samlet flere fantastiske artister, inkludert Carina Dahl og det trønderske bandet Stjørna Heimbrentslag. Carina Dahl var tilbake på trøndersk jord og leverte en minneverdig opptreden som satte salen i kok, mens Stjørna Heimbrentslag bidro til å gjøre kvelden enda mer uforglemmelig.

Carina Dahl, kjent for sin deltakelse i Stjernekamp sesong 10 i 2021, har en imponerende karrierebakgrunn. Hun begynte som modell hvor hun gjorde det meget bra i tillegg til sitt modellarbeid, satset hun på en sangkarriere og samarbeidet med Stargate mot slutten av 2000-årene. Hun har også deltatt i Melodi Grand Prix flere ganger, selv om hun ikke nådde finalene. Hennes musikalske reise førte henne til Stockholm, hvor hun ga ut debutalbumet «Hot Child» i 2010. Etter fem år i Sverige, vendte hun tilbake til Norge og har siden markert seg med singler som «NLTO (Not Like the Others).»

Det er må nesten nevnes at Carina Dahl er datter av den kjente musikeren Morten «Diesel» Dahl fra heavy metal-bandet TNT. Det er mulig at Diesel Dahl har hatt en betydelig innflytelse på Carinas musikalske talent, og det er flott å se henne utfolde seg som artist.

Konserten tok en spennende vending mot slutten med en sang som virkelig traff trønderske hjerter – «Bæst på fæst.» Denne låten er en hyllest til den trønderske festkulturen, og publikum ble revet med av den energiske framføringen. Det er kanskje nettopp slike øyeblikk som gjør at trønderske konsertgjengere elsker å oppleve Carina Dahl live.

Stjørna Heimbrentslag, et trøndersk band bestående av Vegard Vatn, Oliver Moholt Sørgård og Brage Jøssing Aune, tilførte også sin unike sjarm til arrangementet. Bandet ble etablert i den tidligere kommunen Stjørna i 2018 og lager musikk inspirert av trøndersk rock, danseband og moderne pop. Deres mest kjente sanger, inkludert «Rødsprit I Karsken,» «Smuglartur» og «I Spania,» ble møtt med begeistring fra publikum. Stjørna Heimbrentslag var et flott tillegg til konserten, og deres musikk fikk folk til å danse og synge med.

Halloween-temaet ga en ekstra spiss til konserten, og det var en morsom opplevelse å se publikum kledd som spøkelser, flypiloter, øksemordere, innsatte, hekser og politi danse og feste sammen. Carina Dahl og Stjørna Heimbrentslag klarte virkelig å fange ånden av denne skremmende og festlige kvelden.

Alt i alt var Halloween-konserten en minneverdig opplevelse som kombinerte musikk, feststemning og Halloween-magi på en imponerende måte. Arrangøren, Makaløs Event, klarte å samle en imponerende samling av artister, og publikum gikk hjem med smil om munnen og en følelse av å ha vært en del av noe spesielt. Det var en kveld som beviser at Carina Dahl og Stjørna Heimbrentslag har funnet sin plass i trønderske hjerter, og at deres musikalske karriere bare vil fortsette å vokse.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *