Kolstad - Haslum Kolstad arena181123

Kolstad vs. Haslum: En uforutsigbar Håndballduell med Kolstad på Toppen

Håndballentusiaster og Kolstad-supportere, velkommen til et dypdykk i en av sesongens mest minneverdige kamper! Den 18. november 2023 ble Kolstad Arena arenaen for et nervepirrende oppgjør mellom Kolstad og Haslum. Etter å ha feiet franskmennene av banen tidligere i uken, var spenningen absolutt til stede da Kolstad tok imot Haslum på hjemmebane.

Førsteomgangen begynte med en underlig følelse i luften. Kolstad, som nettopp hadde feiret en seier, virket ikke å være i toppform. Var det seiersrusen som fortsatt preget spillerne? Det var usikkert, men det var tydelig at noe måtte endres for at dette skulle bli en kamp verdig Kolstads rykte.

Haslum, derimot, utnyttet situasjonen og klarte å få et grep om kampen. Kolstads forsvar ble utfordret, og de slet med å finne rytmen i angrepet. Førsteomgangen bar preg av et lag som kjempet for å finne balansen, og det var mer enn én som satt og lurte på hva som foregikk.

Kolstad - Haslum Kolstad arena181123
Kolstad - Haslum Kolstad arena181123

Magien skjedde i pausen. Garderoben ble et sted for refleksjon og taktisk planlegging. Gomo med leder teamet, og ikke minst spillerne, må ha diskutert hva som skulle til for å endre kampbildet. For da Kolstad entret banen i andre omgang, var det som om et helt nytt lag hadde tatt plass.

En kollektiv innsats preget spillet. Fra første stund var det tydelig at spillerne hadde internert en fornyet dedikasjon til å vinne. Haslum ble møtt med en defensiv mur, og Kolstads angrep viste en imponerende koordinasjon og presisjon. Det var som om laget hadde blitt vekket fra en kort dvale og nå var klare for å vise hva de virkelig var laget av.

I denne forvandlingen spilte målvakten, Bergerud, en sentral rolle. Hans skulderteknikk og evne til å lese Haslums angrep gjorde ham til en mur for motstanderne. Bergerud viste ikke bare teknisk dyktighet, men også en mental styrke som er avgjørende på dette nivået.

Haslum, som tidligere hadde utnyttet Kolstads svakheter, fant seg nå frustrerte og fanget i et forsvarsnett de ikke klarte å bryte igjennom. Bergeruds redninger ble møtt med jubel fra Kolstads trofaste supportere, som tydeligvis hadde fått mer enn de håpet på i løpet av pausen.

Kolstad - Haslum Kolstad arena181123
Kolstad - Haslum Kolstad arena181123

Mot slutten av kampen, med et drøyt kvarter igjen, satte Gabriel Setterblom spikeren i kista med Kolstads 23. mål, og Kolstad ledet 23–17. Dette sementerte Kolstads posisjon øverst i Rema 1000-ligaen, knapt foran Elverum. 

Laget hadde bevist at de ikke bare kunne vinne, men at de kunne gjøre det på en overbevisende måte, selv etter en utfordrende førsteomgang.

Haslum forsøkte å komme tilbake, men Kolstads forsvar, støttet av Bergeruds utrolige innsats, holdt stand. Når dommeren blåste av for full tid, kunne Kolstad og deres supportere juble for en viktig seier og en solid plassering på toppen av tabellen.

For suporterne på Sørsia supporterklubb var denne kampen nok en bekreftelse på hvorfor de støtter Kolstad uke etter uke. Laget viste ikke bare muskler på banen, men viste også takknemlighet for støtten fra sine trofaste tilhengere. Suporterne har stått ved laget gjennom tykt og tynt, og det er tydelig at spillerne verdsetter denne støtten. Etter kampen tok flere av spillerne seg tid til å takke fansen personlig, og dette skapte en unik forbindelse mellom laget og dets støttespillere.

Denne dedikasjonen til å inkludere og engasjere fansen skiller Kolstad ut fra mange andre topp lag i Trøndelag. Suporternes rolle er ikke bare å heie på laget, men å være en del av en større Kolstad-familie.

Kolstad - Haslum Kolstad arena181123
Kolstad - Haslum Kolstad arena181123

Kolstad vs. Haslum var mer enn bare en kamp; det var en reise gjennom lagets mentalitet, dedikasjon og evne til å forvandle utfordringer til triumfer. Med topplasseringen i ligaen, en stadig voksende støtte fra suporterne som et ekstra lag av motivasjon, ser det ut som om Kolstad har funnet nøkkelen til suksess.

Nå rettes fokuset mot resten av sesongen, der Kolstad skal forsvare sin posisjon og bygge videre på denne imponerende seieren. Håndball intereserte og Kolstad suportere venter i spenning på neste kapittel i Kolstads eventyr, og som trofaste supportere, er vi klare til å følge laget gjennom tykt og tynt. Følg med.

Comments are closed.