SON07173-Forbedret-NR

Håndballkamp i Trondheim Spektrum: Kolstad vs. PSG med Trøndersk krigs maling og Underholdning

Trondheim det November å Kulden griper tak, men inne i Trondheim Spektrum ruster Gomos menn seg til kamp. Dagens motstandere er stjernene fra Paris Saint-Germain, klare til å skape kaos i Barte hovedstaden. 

For franskmenn er kjent for å starte bråk når uenighetene blomstrer, men her i Trønderhovedstaden har vi bestemt oss for å vise dem at vi ikke lar oss pille på nesen. Selv om vår ladejarl ikke har kongemakt lengre, gir ikke bondehæren opp uten en kamp.

Kolstad har et solid team av dyktige mennesker som vet hvordan de skal gjøre jobben sin. 

For oppvarmingen til denne kampen gikk Kolstads egen underholdningssjef Anders Bergheim et ekstra steg ved å sikre seg Åge Sten Nilsen fra Wig Wam. Målet var tydelig: å sørge for at både franskmenn og trøndere visste nøyaktig hvor skapet skulle stå. Å det skal sies, Han lykkes med det 100%

Kampen begynte tett, duellene var intense, og det virket som om klærnes leverandører hadde gjort en magisk jobb for å sikre at draktene holdt seg på plass for når motstandere prøver å kle av hverandre i kampens hete skal det være solide sømmer. Franskmennene opplevde frustrasjon, men det var da stillingen stod 25-25 at magien skjedde. 

Den trønderske luften, kombinert med Gomos team, skapte en unik atmosfære. Muren ble stabil, spillet mer strukturert, og Kolstad begynte å vise hvorfor de fortjente å være der de er og ikke minst dit de skal.

Med Sverresborg på den ene siden av byen og Kristiansten festning på den andre, viste trønderne at Trondheim ikke er en enkel by å erobre. Vi hadde en makt posisjon i Norge engang, den ble tatt fra oss, men vi har verdighet og stolthet som ingen kan ta fra oss. 

Et sluttresultat på 36-31 over franskmennene bekreftet dette. Et fullsatt Spektrum med trøndere som støttet laget sitt gjorde sitt for å hjelpe. En trønder svikter ikke en annen trønder.

Nå ligger Kolstad på andreplass, og de har bevist at deres dedikasjon og målrettethet har betalt seg. Neste utfordring venter på fransk jord, men Gomo og støtteapparatet virker ikke bekymret. Som ordtaket sier: «Ingen drepte, ingen savnet, ingen såret etter en dag på jobb er en god dag.» 

Vi ønsker mannskapet lykke til når de tar turen til Frankrike og håper på nok en seier på bortebane. Bank franskmennene på deres eget territorium, Kolstad! Vi vet dere kan, å med den mentaliteten dere viste i Trondheim Spektrum i denne kampen, så vet alle Trønderne at dere er kapable for det.

Comments are closed.