Kolstad - Runar 07022024

Håndball kamp i Trondheim: Kolstad knuser Runar i spektakulær kamp!

Håndballsesongen 2024 startet med brask og bram i Kolstad Arena, Trondheim, hvor Kolstad møtte Runar på en kjølig onsdag i Februar. Det ble en oppsiktsvekkende kamp som satte tall på skårings tavlen som ikke er hverdags kost og begeistret fansen.

Skårings­tabellen viste utrolige over 40 poeng, en sjelden synlig prestasjon innen håndballverdenen. Runars målvakt fikk virkelig prøvd seg, men Kolstads Rismark skilte seg ut med en imponerende redningsprosent på 31%, mens Runars Ibsen dessverre stod med 0% redninger ifølge offisiell statistikk. En tydelig forskjell mellom lagene denne gangen.

Kolstad - Runar 07022024
Trangt om plassen for Kolstad

Selv om håpet om EM ble knust for Sagosen på grunn av en «lårhøne» i januar, var han tilbake på banen og leverte ni imponerende skåringer. Adrian Aalberg steg til toppskårer med hele ti mål, men til tross for gjestenes intense innsats, klarte de ikke å snu kampen til seier.

Gomo og resten av Kolstad-laget har vist at de er i sitt ess på Kolstad Arena, spesielt etter nyheten om at Sagosen har valgt og bli som kom på trykk 2. februar. Kampen endte til slutt med 44-32 i Kolstads favør, og nå ser de fremover mot en bortekamp mot Bækkelaget før de setter kursen mot Trondheim Spektrum for å møte HC Zagreb onsdag 21. februar.

Kolstad - Runar 07022024
Uhell sker i kampenshete

Forventningene er høye, og Trondheim må bevise sin taktiske dyktighet og tro på seier. Er du klar for å være en del av denne håndballfesten? Sørg for å merke kalenderen din og bli med på actionen når Kolstad tar på seg utfordringene som venter!

📣 EXTRA EXTRA EXTRA 📣

Men vent, for de av dere som allerede ser for dere avslappende stunder på sofaen før HC Zagreb, har jeg en spennende kontrast å tilby! Søndag 11. februar blir Utleirahallen i Trondheim arenaen for et dobbeltpakket håndballshow. Byåsen Håndball damer tar nemlig imot Fredrikstad i en kamp som garantert vil levere heftig action. Klokken 14.00 sparkes det i gang med Utleira mot Haslum Barum, etterfulgt av Byåsen mot Fredrikstad klokken 16.30. Denne søndagen er din gylne sjanse til å fange opp dobbel dose med fantastisk håndball i Utleirahallen. Gjør deg klar for et pulserende arrangement og la håndballgleden fylle helgen din!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *