M&M Tapperiet 2024

Marcus & Martinus Sjarmerte Trondheim

Den 8. februar åpnet Trondheim Stage dørene for den trønderske befolkningen, og denne gangen var det den unge og populære duoen Marcus & Martinus som stod på scenen på Tapperiet. Selv om konserten ikke var utsolgt, var salen fylt av energisk publikum, spesielt unge fans ned til 5 års alderen. Det var tydelig at Marcus & Martinus har en dedikert følgerskare som strekker seg over et bredt aldersspekter.

Før hovedshowet leverte den talentfulle Erika Norwich oppvarmingen, til tross for at hun dessverre slet med en forkjølelse og manglet Super Rob. Publikum, som inkluderte både unge og voksne fans, deltok ivrig i sangene, og det var tydelig at Norwich har en sterk tilhengerskare innen samme kategori som M&M. Hennes ærlige og direkte fremtoning gjorde henne til en minneverdig start på kvelden.

Da Marcus & Martinus endelig entrerte scenen, ble salen fylt med øredøvende skrik og jubel, og A-ha-toppede tilstander var et faktum. Med fengende musikk og imponerende pyroeffekter leverte duoen en minneverdig konsertopplevelse. Selv om de opprinnelig kommer fra Elverum, viste de at de har gjort seg bemerket på jentesoverommene i Trøndelag.

Konserten på Tapperiet på Dahls tomta i Trondheim var ikke bare en musikalsk suksess, men også en visuell nytelse med spektakulære pyrotekniske elementer. Publikums lojalitet og engasjement under konserten indikerer at Marcus & Martinus har klart å etablere seg sterkt i Trøndelags musikkmiljø.

Med tanke på den kommende musikkfestivalen Nidarock den 24. februar 2024 på samme sted, ser det ut til at Trondheim Stage fortsetter å være en viktig kulturmotor i byen. Med headlinere som Spidergawd og Bokassa, er det forventet at denne festivalen vil trekke rockefans fra hele Trøndelag. 

Det er tydelig at Trondheim Stage, med sitt mot til å satse på slike arrangementer, bidrar til å berike musikkscenen i byen.

Selv om Trondheim kanskje ikke har samme status som på 90-tallet, er det imponerende å se så mange scener og arrangementer blomstre i byen. Jeg oppfordrer leserne til å utforske den rike musikkulturen i Bartebyen, og med kommende arrangementer som Nidarock, er det tydelig at Trondheim har mye å tilby for alle musikkelskere.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *